Valmennukset yhdessä

Mood of Finland tekee yhdessä muiden kanssa

Anu Nylund, Mood of Finland -yrityksen perustaja ja moodaaja toimii yhdessä muiden kanssa luovasti, innostaen ja vastuullisesti.

Toteutamme arvoja kaikessa tekemisessä ja erityisen mielekkäältä tuntuu löytää kumppaneita, joiden kanssa yhteiset tavoitteet kohtaavat. Tavoitteena on auttaa yrityksiä ja yhteistyökumppaneita tuottamaan parempia palveluita, jotka tuottavat toivottua lisäarvoa.

Mood of Finlandin missiona on toimia paremman tulevaisuuden puolesta.

Haluatko tehdä yhdessä? Ota yhteyttä: anu.nylund@moodoffinland.fi

Yhdessä muiden kanssa

Yhteistyö on dialogia

Mood of Finland on yhden naisen yritys, mikä ei kuitenkaan tarkoita, että toiminta olisi vain yhden ihmisen varassa.
Mood of Finlandin arvot pitävät sisällään lupauksen yhdessä tekemisestä. Olen avoin tekemään yhdessä yli toimialarajojen, Suomessa ja kansainvälisesti. Lue lisää kansainvälisestä verkostosta: Mood of Finland toimii kansainvälisesti

Mood of Finlandin vahvuuksiin kuuluvat palvelumutoilu, tuotteistaminen, uuden ajan asiakasymmärrys, uudistava ajattelu ja uudistava matkailu, espanjan kielisen maailman markkinat,  vastuullisuus, vastuullisuudesta viestiminen, työvoiman kohtaantumisen ratkaisut, luova ongelmanratkaisu ja uusien palveluiden konseptointi.

Valmennuspalveluja yhdessä

Mood of Finland tuottaa toisinaan isompia projekteja, jolloin mukaan kutsutaan kumppaneita tekemään yhdessä, jotta paras mahdollinen osaaminen voidaan varmistaa.

Samaan tapaan Mood of Finland on mukana muiden yritysten tai oppilaitosten tarjoamissa toimeksiannoissa. Tämä on reilua ja oikeanlaista yhteistyötä, josta kaikki hyötyvät.

Mood of Finlandin kumppanuuksia yhdessä tehtävien koulutuspalveluiden osalta ovat mm. seuraavat:

Palvelumuotoilu ja yhteiskehittäminen

Kaukana ovat ne ajat, jolloin yrityksen kehittämisvalmennukset olivat pitkästyttäviä luentopäiviä, joissa valmentaja tai kouluttaja kertoi totuuksia ja osallistujat istuivat hiljaa kuuntelemassa, ehkä välillä jopa tuolillaan torkahdellen.

Mood of Finland houkuttelee asiakkaat mukaan kehittämään, luomaan ja tekemään yhdessä. Palvelumuotoilun menetelmät ja työkalut ovat hyvänä tukena valmennuksissa ja aina kun mahdollista, valmennuspäivä sisältää pienen ulkoiluhetken raittiissa ilmassa.

Luova. Innostava. Vastuullinen. Yhdessä.