Valmennukset yhdessä

Mood of Finland tekee yhdessä muiden kanssa

Mood of Finlandin arvot ovat Luova, Innostava, Vastuullinen – yhdessä muiden kanssa, hyvällä moodilla. Toteutamme arvoja kaikessa tekemisessä ja erityisen mielekkäältä tuntuu löytää kumppaneita, joiden kanssa yhteiset tavoitteet kohtaavat. Tavoitteena on auttaa yrityksiä tuottamaan parempia palveluita ja parempaa tulosta.

Matkailun Nice Group

Tarjoamme yhteisvalmennusta matkailukohteiden, -reittien ja matkailuyritysten kansainvälistymiseen, tuotteistamiseen ja markkinointiin!  Katso valmennuspakettimme sisältö tästä esitteestä ja ole yhteydessä!

Matkailukohteille kansainvälistä vetovoimaa

Keitä me olemme?

Olemme 4 rautaista matkailuteollisuuden ammattilaista. Yhdistimme voimamme ja osaamisemme, jotta voimme auttaa yritystäsi ja matkailualuettanne seuraavin sisällöin:  1) Tuotteistaminen 2) Tarinallistaminen 3) Vastuullisuus 4) Digitalisaatio. Punaisena lankana mukana kulkee markkinointi ja hinnoittelu. Tuotamme valmennuskokonaisuuksia asiakkaiden tarpeiden mukaan ja tuomme erinomaista osaamista kehittämishankkeisiin. Ja mikä parasta – teemme työtämme intohimoisesti ja hyvällä tuulella!

Olemme kaikki yrittäjiä ja kuulumme Visit Finland Akatemian valmentajaverkostoon.

Pirjo Räsänen

Ellare Oy

Tuotteistaminen

pirjo.rasanen@ellare.fi

Anne Kalliomäki

Tarinakone 

Tarinallistaminen

anne.kalliomaki@tarinakone.fi

Anu Nylund

Mood of Finland Oy

Vastuullisuus ja kestävä kehitys

anu.nylund@moodoffinland.fi

Kirsi Mikkola

Sähköinen Liiketoiminta Suomi Oy

Digitalisointi

kirsi.mikkola@liiketoiminta.info

Palvelumuotoilu ja yhteiskehittäminen

Kaukana ovat ne ajat, jolloin yrityksen kehittämisvalmennukset olivat pitkästyttäviä luentopäiviä, joissa valmentaja tai kouluttaja kertoi totuuksia ja asiakkaat istuivat hiljaa kuuntelemassa, ehkä välillä jopa tuolillaan torkahdellen.

Mood of Finland houkuttelee asiakkaat mukaan kehittämään, luomaan ja tekemään yhdessä. Palvelumuotoilun menetelmät ja työkalut ovat hyvänä tukena valmennuksissa ja aina kun mahdollista, valmennuspäivä sisältää pienen ulkoiluhetken raittiissa ilmassa.

Luova. Innostava. Vastuullinen. Yhdessä.