Keitä me olemme

Mood of Finland tekee yhdessä muiden kanssa!

Mood of Finland Oy on yhden naisen yritys, mutta mieluisimpia ovat ne toimeksiannot, joita voidaan tehdä yhdessä muiden kanssa.  Aina kun mahdollista, sillonkin kun voisin tehdä yksin, tarjoan työtä myös muille.

Minä olen Anu Nylund, Mood of Finland -yrityksen perustaja ja moodaaja.

Moodaaja on hyvän tuulen ongelmanratkaisija ja onnistumisten mahdollistaja, joka toimii yhdessä muiden kanssa luovasti, innostuen ja vastuullisesti.

Mood of Finlandin vahvuuksia ovat  hyvin monipuolinen matkailualan ja matkailukoulutuksen kokemus, akateemisen koulutuksen ja käytännön yhdistäminen, verkkoympäristön ja sosiaalisen median hyödyntäminen koulutuksissa ja matkailumarkkinoinnissa sekä erinomainen espanjan kielen ja kulttuurin osaaminen. Tutustu ammatilliseen ja osaamisen tarinaan  alla olevan Mood of Finlandin tarinakuvan kautta ja kysy lisää.

Lue pieni tarina pienestä tytöstä ja siitä, miten se liittyy Mood of Finlandiin tästä: Minä uskon unelmiin

Tiimissä mukana

Ideoinneissa mukana ja taustalla vaikuttamassa on nuori lumilautaileva kitaristi, omaa ammatillista polkuaan aloitteleva Daniel Maestre Nylund. Daniel on yo-tutkinnon ja armeijan jälkeen suorittanut Erä- ja luonto-oppaan tutkinnon Kiljavan opistossa ja jatkaa parhaillaan opintojaan Jyväskylän ammattikorkeakoulun Tiimiakatemiassa.  Danielin vahvuuksia ovat erinomaiset sosiaaliset taidot, aito ihmisen kohtaamisen kyky, empatia  ja kiinnostus oppia uutta. Daniel on kaksikielinen (suomi ja espanja).

Mood of Finlandin tarina

Lataa tarinakuvio tästä

Tästä voit avata kattavan ja päivitetyn ansioluettelon:

Anu Nylund CV

Arvot, missio ja visio

  • Mood of Finland Oy:n arvot ovat: Luovuus, Innostavuus, Vastuullisuus – yhdessä muiden kanssa ja hyvällä moodilla.
  • Keltainen on ilon ja toivon väri ja se on Mood of Finlandin väri.
  • Keltainen väri kulkee mukana ja vaikuttaa mission taustalla: toivo ilman toimintaa jää toiveikkuudeksi ja ilo yksin koettuna jää vaisuksi.
  • Mood of Finlandin missio on toimia paremman tulevaisuuden puolesta yhdessä muiden kanssa – paikallisesti ja globaalisti niin, että sekä yksilön, yhteisöjen että luonnon hyvinvointi paranee.
  • Visio: Mood of Finland on paikallisesti ja globaalisti tunnettu ja arvostettu yhteistyökumppani  totetuttamassa uudistavalla tavalla tuotettuja konsepteja matkailu- ja luontoalalle.
  • Liikeidea: Tarjoamme matkailijoille ja yrityskumppaneille palveluja, jotka saavat hyvälle tuulelle, innostavat, tarjoavat ratkaisuja ja mahdollisuuden vaikuttaa tähän hetkeen tulevaisuuden tarpeet ymmärtäen.

Luova. Innostava. Vastuullinen. Yhdessä.