Keitä me olemme

Mood of Finland tekee yhdessä muiden kanssa!

Mood of Finland Oy on yhden naisen yritys, mutta mieluisimpia ovat ne toimeksiannot, joita voidaan tehdä yhdessä muiden kanssa.  Aina kun mahdollista, sillonkin kun voisin tehdä yksin, tarjoan työtä myös muille.

Minä olen Anu Nylund, Mood of Finland -yrityksen perustaja ja moodaaja.

Moodaaja on hyvän tuulen ongelmanratkaisija ja onnistumisten mahdollistaja, joka toimii yhdessä muiden kanssa luovasti, innostuen ja vastuullisesti.

Mood of Finlandin vahvuuksia ovat  hyvin monipuolinen matkailualan ja matkailukoulutuksen kokemus, akateemisen koulutuksen ja käytännön yhdistäminen, verkkoympäristön ja sosiaalisen median hyödyntäminen koulutuksissa ja matkailumarkkinoinnissa sekä erinomainen espanjan kielen ja kulttuurin osaaminen. Tutustu ammatilliseen ja osaamisen tarinaan  alla olevan Mood of Finlandin tarinakuvan kautta ja kysy lisää.

Lue pieni tarina pienestä tytöstä ja siitä, miten se liittyy Mood of Finlandiin tästä: Minä uskon unelmiin

Tiimissä mukana

Ideoinneissa mukana ja taustalla vaikuttamassa on nuori lumilautaileva kitaristi, omaa ammatillista polkuaan aloitteleva Daniel Maestre Nylund.

Arvot, liikeidea ja missio

  • Luodaan uusia palveluita ja konsepteja matkailualalle yhdessä, toimialarajat ylittäen.
  • Annetaan uusille ajatuksille ja ideoille tilaa ja haetaan ratkaisuja.
  • Tehdään yhdessä, uudenlaisilla menetelmillä a ja vuorovaikutteisesti
  • Toimitaan globaalisti ja paikallisesti – rikotaan rajoja ja kaadetaan aitoja.
  • Missiona on tarjota matkailijoille ja yrityskumppaneille palveluja, jotka saavat hyvälle tuulelle, innostavat ja tarjoavat ratkaisuja.

Luova. Innostava. Vastuullinen. Yhdessä.