Kansainvälinen yhteistyö

Kansainvälinen yhteistyö tuo lisäarvoa

Mood of Finland tekee yhteistyötä yli toimialarajojen ja kansainvälisesti. Kansainvälisen verkoston osaaminen tuo lisäarvoa myös Mood of Finlandin tuottamiin projekteihin sekä valmennus- ja matkailupalveluihin.

 • Olemme tuottaneet yhteistyössä Iworun Javier Pedrosan kanssa valmennuspalveluita Suomessa ja Espanjassa, mm. luontomatkailuwebinaarin Metsähallituksen Luontopalveluille talvella 2022.
 • Chileläiset Turismo Regenerativon Carlos Briceño ja Martín Araneda ovat olleet vieraina Mood of Finlandin järjestämissä Uudistavan matkailun webinaareissa
 • Mood of Finland on aktiivisesti mukana espanjankielisessä uudistavan matkailun verkostossa, jonka kautta kumppaneita on mm. Brasiliasta, Costa Ricasta, Panamasta, Chilestä, Argentiinasta, Puerto Ricasta ja Espanjasta
 • Maailmankuulu Uudistavan ja Tiedostavan matkailun edelläkävijä Anna Pollock on kannustava mentori ja tekee mielellään yhdessä
 • Espanjalaisen Green Pepper Travel – matkatoimiston kanssa olemme tehneet uudistavan ajattelun mukaista tuotekehitystyötä ja jaamme mielellämme kokemuksia
 • Mood of Finland on kumppanina Erasmus+ – rahoitteisessa FORESTWELL – projektissa 11/2022 – 03/2025, jossa tuotetaan metsään  kytkeytyviä koulutuspalveluita. Pilottiyrityksiä kutsutaan mukaan myös Suomesta.

Kansainvälisyys - keynotepuhuja

Mood of Finlandin perustaja Anu Nylund on asunut yli kymmenen vuotta Espanjassa joten espanjan kielen ja kultttuurin osaaminen ovat lisäarvoja, joita Mood of Finland voi tarjota Sinulle.

Mood of Finlandin Anu Nylund on kartuttanut esiintymiskokemusta esiintyjänä ja puhujana lukuisissa seminaareissa ja konferensseissa sekä kouluttajan ja oppaan työssä.

Anu on pitänyt keynote-puheenvuoroja suomeksi, espanjaksi ja englanniksi mm. vastuullisuudesta, henkilöbrändäyksestä, luonnon monimuotoisuudesta, ilmastonmuutoksesta, työvoiman kohtaannon ratkaisuista, asiakasymmärryksestä, Suomen matkailusta ja uudistavasta – regeneratiivisesta ajattelusta. Kutsuja on tullut Suomen lisäksi Espanjasta, Argentiinasta, Brasiliasta, Sloveniasta, Yhdysvalloista ja Meksikosta.

Sinun puheestasi nostettiin esiin mm. se miten vakavasta aiheesta huolimatta onnistuit tuomaan luennolla esiin toiveikkuutta ja optimismia. Kommenteissa toistui myös huomio siitä, miten puheenvuorosi muistutti yhteydestämme luontoon ja luontokokemustemme merkityksestä. Luento sai myös hyvää palautetta selkeydestään ja aikataulussa pysymisestä.

Emmi Rajala, Siemens. Action Day Suomen, Viron, Latvian ja Liettuan henkilöstölle.

FAM & FUN

Jos yritysvieraasi, toimittajat tai muut ammattilaiset haluavat tutustua suomalaiseen luontoon ja kulttuuriin osana Suomeen suuntautuvaa työmatkaa, pyydä tarjous ohjelman suunnittelusta ja/tai toteutuksesta.

Yrityksen omat resurssit eivät aina riitä yritysvieraiden vieraanvaraisuudesta huolehtimiseen siinä määrin kuin haluttaisiin. Mood of Finland ratkaisee ongelman ja ottaa asiakkaat huostaansa ja vastaa yhdessä suunnitellun ohjelman toteutuksesta.

Mood of Finland on erikoistunut espanjankielisten asiakkaiden palveluun, mutta verkostostamme löytyy osaajia myös muun kielisiin tarpeisiin.

Forestwell projcet is funded by Erasmus+ and its aim is to develop educational services

FORESTWELL -projekti

11/2022 – 03/2025

Rahoitus: Erasmus+
Koordinointi: VSGT- Maribor, Slovenia.
Partnerit: Slovenia, Islanti, Tanska, Irlanti ja Suomi

Teema: Metsä, hyvinvointi ja koulutus

Lisätietoja Suomessa:
anu.nylund@moodoffinland.fi

Javier Pedrosa, Iwory is a Spanish partner

Javier Pedrosa

Kumppani kansainvälisissä
tutkimus- , koulutus-
ja matkailuprojekteissa,

Iworu 

Geoface

Turismo Regenerativo

Martín Araneda & Carlos Briceño

Uuudistavan matkailun asiantuntijakumppanit
ja yhteisen oppimisen mentorit Chilestä

Turismo Regenerativo

Merenranta pohjois-Espanjassa

Green Pepper Travel

Espanjalainen matkanjärjestäjä

Uudistavan matkailun konseptointi
Diginomadit ja pitkä viipymä

Green Pepper Travel

Haluatko tehdä yhdessä

Mood of Finlandin omistaja ja perustaja, Anu Nylund on asunut yli kymmenen vuotta ulkomailla, pääosin Espanjassa. Kansainvälisyys on luontainen osa omaa tekemistä ja kansainvälinen verkosto tuo lisäarvoa myös yhteistyökumppaneille ja asiakkaille tuotettaviin palveluihin.

Mood of Finland on ollut toteuttamassa ja kiinnostunut mm. seuraavista

 • Espanjankieliset opastukset ja FAM-vierailut
 • Webinaarit ja valmennukset, joihin kutsutaan mukaan kansainvälisiä vieraita (aiheina mm. luontomatkailu, uudistava matkailu, matkakohteiden kehittäminen, palvelujen tuotteistaminen ja konseptointi)
 • Kehittämishankkeet ja projektit (mm. kansainvälinen FORESTWELL – projekti 2022- 2025)
 • Incoming-toiminta (suunnitelmat käynnissä espanjalaisen Green Pepper Travelin kanssa)
 • Matkojen suunnittelu Suomesta Espanjaan ja latinalaiseen Amerikkaan
 • Uudet matkakonseptit, esimerkkinä Travelling Good – konsepti  yhteistyössä Jussi Isoahon kanssa (roskien kerääminen Gran Canarialla), Diginomadien pitkät matkat pohjois-Espanjaan (Green Pepper Travel)
 • Rakkauden Metsä – konseptin laajentaminen kansainvälisille markkinoille
 • Kotikansainvälistyminen mm. työvoiman kohtaannon ratkaisut

Ota yhteyttä!

Kun tarvitset innostavia ja vastuullisia matkailu-, koulutus- ja projektipalveluita, ota yhteyttä Mood of Finlandiin. Voit lähettää sähköpostia, soittaa tai ottaa yhteyttä lomakkeella.