Valmennukset

Valmennukset

Mood of Finland on luova ja innostava kumppani ja valmenusten toteuttaja.

Löydätkö tästä tarvitsemasi ja  sinua kiinnostavan aiheen?

Klikkaa otsikkoa ja pääset tutustumaan sisältöihin.

Voimme toteuttaa ja kehittää myös jotain ihan muuta ja uutta!
Ota yhteyttä ja sovitaan miten jatketaan!

Visit Finland Akatemia

Olen Visit Finland Akatemian valmentaja, jossa tarjoan vastuullisuuden, Sustainable Travel Finland- ohjelman, tuotteistamisen, palvelumuotoilun ja henkilöbrändäämisen valmennuksia. Teen myös  yhteistyötä valmentaja-kollegojen kanssa. Kysy Visit Finland Akatemiasta lisää alueen matkailuorganisaatiolta.

Valmennuksissa yhteistyö tarkoittaa sitä, että yhden osa-alueen valmennuksen lisäksi alueen yrittäjille voidaan paketoida mielekäs kokonaisuus.

Lue lisää yhteistyöstä: Valmennukset yhdessä

 

Miten valmennukset toteutetaan

Valmennukset suunnitellaan yhdessä ja muokataan asiakkaan toiveiden mukaan. Anu Nylund, Mood of Finlandin perustaja on pedagogisesti pätevä opettaja, innovatiivinen uudella tavalla kouluttaja ja Visit Finland Akatemian valmentaja. Valmennuksissa hyödynnän yhteiskehittämisen, yhdessä uuden luomisen ja palvelumuotoilun työkaluja ja menetelmiä. Valmennuspäiviin pyrin sisällyttämään ulkoilutauon ja iso osa tapaamista on yhdessä tekemistä.

Olen pätevöitynyt matkailun opettajaksi, tehnyt matkailukoulutuksen kehittämistöitä ja kouluttanut matkailua vuodesta 2003. Täydennyskouluttaudun säännöllisesti ja olen todennut vuorovaikutukseen perustuvan, teoriaa ja käytäntöä yhdistävän valmennuksen toimivan erinomaisesti. Valmennan yritysryhmiä, yksittäisissä yrityksissä, ammatillisissa oppilaitoksissa ja korkeakouluissa.

Valmennusten kesto suunnitellaan yhdessä asiakkaan kanssa. Tarjoamme myös lyhyitä, innostavia alustuksia eri teemoilla esimerkiksi seminaarien tai kehittämispäivien piristeeksi.

Kumppani kehittämisprojekteissa

Mood of Finland on kumppani kehittämis- ja toimintasuunnitelmien tekemisessä, valmentajana sekä seminaarien ja tilaisuuksien innostavana puhujana.

Teemme  kehittämis- ja toteuttamissuunnitelmia matkailualueille, yritysryhmille ja yksittäisille yrityksille yhteiskehittämisen menetelmällä, asiakkaan kokemuspolkua hyödyntäen.

Lisäarvoa tekemiseen tuo erikoistuminen vastuullisuuteen, uudistavaan ajatteluun, uuden ajan asiakasymmärrykseen ja  luoviin ratkaisuihin. Luovat ratkaisut tarkoittavat käytännössä mm. tekemistä tukevien materiaalien tuottamista osana yhteistyötä.

Toimitaan paremman tulevaisuuden puolesta, jotta talvet ovat lumisia myös jatkossa. Kaunis talvinen maisema Lapissa.

Mood of Finland on ollut kumppanina Pyhä-Luoston vastuullisuussuunnitelman tekemisessä vuonna 2021, Tuusulanjärven kestävän matkailun edistämisessä 2021-22, Varsnais-Suomen kestävän matkailun kehittämisprojektissa 02-12/2021 ja Kanta-Hämeen vastuullisen toiminnan kehittämisprojektissa 2022.

Koillismaalla kehitettiin yhteiskehittämisen ja palvelumuotoilun menetelmin työvoimapalveluja Naturpoliksen toimeksiannosta 05/22- 12/22.

Vuonna 2023 Mood of Finland on kumppanina Pirkanmaan yritysten vastuullisuussuunnitelmien sparaajana ja Iisalmen yrittäjien vastuullisuuspolun tukijana.

Lue lisää referenssejä täältä: Toimeksiannot ja referenssejä

Uudistava matkailu

Mood of Finland tarjoaa uudistavan matkailun valmennuksia

Haluatko olla mukana uudistamassa matkailua edelläkävijoiden joukossa? Uudistavan matkailun periaatteilla voidaan totetuttaa matkailukohteen, -alueen tai yrityksen rohkea ja uuteen tähtäävää strategia, masterplan ja toimintasuunnitelma.

Lue lisää täältä: Uudistava matkailu ja ota yhteyttä

Yellow is color of hope and happiness and it´s the color of Mood of Finland

Innostavat ja luovat menetelmät

Teemme  kehittämis- ja toteuttamissuunnitelmia matkailualueille, yritysryhmille tai yksittäisille yrityksille yhteiskehittämisen menetelmällä  ja asiakkaan kokemuspolkua hyödyntäen. Erikoistumisena uudistava ajattelu, uuden ajan asiakasymmärrys, luovat ratkaisut,  tuotteistaminen palvelumuotoilun menetelmää hyödyntäen ja vastuullisuus.

Mood of Finland tarjoaa luovalla tavalla tuotettuja valmennusmateriaaleja

Mood of Finland saa usein kiitosta selkeistä ja innostavista sisällöistä ja materiaaleista. Visuaalisen toteutuksen yhteistyökumppanina on Jaakko Mehtälä, Kuvituskonttori

Innostavia alustuksia paikan päällä ja verkossa

Mood of  Finland tuottaa koulutuspalveluita sekä paikan päällä että verkossa. Yrityksen omistajalla Anu Nylundilla on pedagoginen opettajan pätevyys ja kokemusta verkkokoulutuksista lähes kahdenkymmenen vuoden ajalta.

Mood of Finlandilla on alatoiminimi ja verkkoalusta Mood of Learning. Verkkoalusta tuo lisäarvoa etenkin pidempikestoisiin valmennuspaketteihin, koska kaikki materiaalit ja aikataulut löytyvät samasta paikasta.

Kansainvälinen koulutusyhteistyö ja Koulutusvienti

Koulutusvienti on Mood of Finlandin ja yhteistyöverkoston osaamista yhdistävää toimintaa! Suomen koulutuksella on erinomainen maine maailmalla ja uusillekin ideoille on tilaa.  Mood of Finland on kumppani koulutusvientiprojekteissa etenkin espanjankielisiin maihin ja aktiivisena jäsenenä valtakunnallisessa Koulutusviennin asiantuntijaryhmässä.

Mood of Finlandin Anu Nylund on suorittanut Koulutusviennin erikoistumisopinnot (30 op) ensimmäisen kerran Suomessa järjestettävässä koulutuksessa (HAMK, 2018).

Mood of Finland rakentaa yhteistyöverkostoa, jonka tavoitteena on tarjota suomalaisille matkailualan opiskelijoille ohjattuja harjoittelujaksoja ja täydennyskoulutusta Espanjassa.

Uusi konsepti työperäiseen maahanmuuttoon!

Mood of Finland on kehittänyt uuden konseptin, jossa yhdistyy työperäinen maahanmuutto, koulutus lähtömaassa, verkkoperehdytys ja harjoittelujakso kohdemaassa. Ensimmäinen pilotti on tehty yhteistyössä espanjalaisen hotelli- ja ravintola-alan koulun kanssa (Fores).

Jos etsit kansainvälisiä ratkaisuja työvoiman kohtaantumisen haasteisiin, ota yhteyttä.  Mood of Finland on selvittänyt espanjalaisten kiinnostusta työllistyä Suomeen sesonkien työvoimapulaa helpottamaan. Espanjassa kumppanina ovat oppilaitokset Alicantessa, Barcelonassa ja Valdepeñasissa. Lisää tietoa aiheesta: Mood of Learning -sivustolta. Mood of Learning on Mood of Finland Oy:n alatoiminimi, jonka päätoimiala on verkkokoulutukset ja koulutusvienti.

Ota yhteyttä!

Kun tarvitset innostavia ja vastuullisia matkailu- ja koulutuspalveluita, ota yhteyttä Mood of Finlandiin. Voit lähettää sähköpostia, soittaa tai ottaa yhteyttä lomakkeella.