Suosituksia

I respect Anu Nylund highly for her professional ethics, practice driven action, and immensely positive attitude to people and projects that come her way. She holds a rare combination of intricate comprehension about tourism industries in practice with a reflective theoretical cognition, and she shares this knowledge through her involvement in education, producing textbooks for students, and blogging. It has been a pleasure working with Anu in the past, and I am looking forward to having the opportunity to also work with her in the future.

It is inspiring working with Anu. She is open to new ideas and taking also the action to be proceeded. Problem solving capability but still with positive attitude is something I admire in her. She has been developing Finnish guide and tour leader courses and training. Being guide herself she is also good role model for other colleagues. She is witty and having good sense of humor.

Anu is highly skilled expert in tourism education. She is enthusiastic developer and succesfull blogger in her segment. Her idea of the Forest of Love is a great concept with a great environmental and international value also from a tourism business`point of view. She is innovative professionalist and I can warmly recommend her to any project or managing role in the world of tourism, education and development.

Toimeksiantoja ja referenssejä

Mood of Finland tuottanut matkailu- ja koulutuspalveluita vuodesta 2018

Mood of Finland -yrityksen perustaja ja omistaja Anu Nylund on toiminut matkailualalla yli 25 vuotta, erikoistuen jo 1990-luvulta lähtien ensin kestävään kehitykseen, sitten vastuulliseen toimintaan ja täydennyskouluttautunut vuodesta 2021 alkaen uudistavaan matkailuun. Anu on pedagogisesti päteva opettaja ja toiminut matkailukoulutuksen kehittämistehtävissä 14 vuotta ennen yrittäjäksi siirtymistä.

Mood of Finland tarjoaa valmennuksia paikan päällä ja verkossa eri puolilla Suomea ja Espanjassa. Tarjonnassa on vastuullisen matkailun valmennusten lisäksi tuotteistamis- ja konseptointivalmennuksia palvelumuotoilun ja yhteiskehittämisen menetelmin ja nyt uusimpana kärkenä uudistavan matkailun valmennukset. Tästä pääset katsomaan, millaisia toimeksiantoja Mood of Finland on tuottanut: Mood of Finland toimeksiannot

Anu Nylund, Mood of Finland ehdokkaana Vuoden 2023 Vastuullinen toimija -kategoriassa TOP5 -joukossa!

Muut vuoden 2023 ehdokkaat olivat Haltia Lake Lodge, Hawkhill Nature Nuuksio, Scandic Hotels ja Visit Finland. Vuoden 2023 vastuulliseksi toimijaksi valittiin Haltia Lake Lodge. Ansaittu voitto, onnittelut!!

Ensimmäinen Finnish Travel Gala järjestettiin 21.9.2017 Helsingissä. Silloin valikoiduin 1000 ehdokkaan joukosta loppusuoralle isojen yritysten ja ilmiöiden joukkoon – ainoana henkilötoimijana. Kategoriassani vastaehdokkaina olivat Finnair ja Helsingin Satama. Finnair voitti ehdokkuuden, minä olen kiitollinen saamastani luottamuksesta.

Palautteita

”Vastuullinen matkailu” & Sustainable Travel Finland – valmennukset 

”Me luultiin, että sä olet kuplassa oleva viherpiipertäjä, joka ei tiedä oikeasta elämästä ja yrittämisestä mitään. Mutta sä olitkin ihan huippu!” Järviseudun nuoret yrittäjät.

”Kiitos mahtavista vinkeistä tehtävän palautteessa! Tämä on kyllä niin antoisa teema ja ollaan todella innoissamme siitä, että saadaan levittää tietoa aiheesta ja olisi kiva keskustella aiheesta lisääkin sun kanssa.”  Tripsteri

”Antoisa luento ja erityisesti ryhmätehtävä oli erittäin hauska lisä siihen. Kiitos.”

”Todella innostavasti tehty luento. Sain paljon ideoita ja ajatuksia joita viedä työhön ja yksityiselämään. Kiitos!”

”Huippupäivä!”

”Tosi ihana, positiivinen opettaja ja tärkeää asiaa”

”Jotakin on tapahtunut. Kaikki tajuavat sen. Siina sinä et ollut vähäinen tekijä. On syntynyt synergiaa, joka tuotti jatkuvasti uutta ja positiivista energiaa ja vei eteenpäin. A kind of collective falling in love.”

”Kiitos ajatuksia herättävästä kurssista – opin tosi paljon, vaikka kuvittelin jo tietäväni lähes kaiken kestävästä kehityksestä!”

”Kiitos! Opiskelijat kokivat sinun tarinasi ihanan inspiroivana.” Savonia amk

”Kiitos Anu, ammattitaitosi ja ammattimaisuutesi oli innostavaa, vaikuttavaa ja antoi meille opiskelijoille paljon ajatuksia ja rohkeutta kenties toteuttaa ja viedä eteenpäin omiakin ajatuksia ja ideoita opastyössä.”

Green Start – koulutus (Perho Liiketalousopisto)

”Vaikka tiesinkin asiasta jo etukäteen melkoisesti, koulutus tuli juuri oikeaan aikaan jäsentämään ja kirkastamaan ajatuksiani. Niinhän se on, että koulutuksesta saa huippu juttuja, kun tietää asiasta edes jotakin. Olisin kuunnellut ja työskennellyt Anun kanssa pidempään!”

Asiakaskokemus, palvelumuotoilu, uudet asiakassegmentit  ja henkilöbrändäys

• Innostava, asiantunteva, sain uusia ideoita
• Tosi hyvä kokonaisuus, upea luento ja esittäjä. Kiitos! Upeaa oli.
• Rento esiintyminen, helppo kuunnella
• Anu puhui hauskasti ja mielenkiintoisesti
• Asiat esitettiin hyvin ja kiinnostavasti. Selitettiin myös selkeästi, niin että ymmärsi. Hyvää tahtia asioissa eteenpäin. + osallistujien kanssa keskustelu ja tutustuminen

• Esittää asiat mielenkiintoisesti, eikä aika käy pitkäksi. Itselle paljon uusia asioita, jotka olivat kaikki tärkeitä. Myös pientä ryhmätyötä, ettei pelkästään kuuntelemista ja istumista.
• Esitti asiat mielenkiintoisesti, tauot sopivan usein. Itselle tuli hyvin uusia asioita. Ryhmätyö myös iso plussa, ettei ole vain istumista ja kuuntelemista.
• Hyviä tapoja ajatella. Oma ajatusmaailma muuttui.
• Todella selkeä, mielenkiintoinen
• Hyviä pointteja ja esittelyä asiakassegmenteistä. KIITOS!
• Hyvä läpileikkaus brändin rakentamisesta ym.