Matkailupalvelut

Mood of Finland tarjoaa matkailupalveluita Suomessa ja Espanjassa.

Palveluita suunnitellaan ja tehdään yhdessä avoimesti haasteisiin ja toiveisiin tarttuen.

Olen asunut 10 vuotta Espanjassa, joten tunnen toimintakulttuurin, minulla on hyvä verkosto ja espanjan kielen taitoni on erinomainen. Voin olla avuksi, jos tarvitset opasta tai matkanjohtajaa tai haluat tuotteistaa uusia matkailupalveluita.

Mood of Finland ei ole matkatoimisto eikä matkanjärjestäjä, mutta tarjoaa incoming-palveluja Suomeen tuleville matkailijoille. Mood of Finlandin alatoiminimi Mood of Nature tuottaa luontopalveluita.

Haluaisitko kokea jotakin tällaista – Suomessa?

Matkaopaspalvelut Suomessa

Mood of Finland johdattaa matkailijan hyvään moodiin – nauttimaan luonnosta, hiljaisuudesta tai urbaanista tunnelmasta unohtamatta tarinoita tästä ajasta ja hauskoista sattumuksista. Mood of Finland antaa matkailijalle mahdollisuuden olla osa Suomen matkailun tarinaa, osallistumalla ja kokemalla.

Suomi on hiljaisuuden maa, joka tuoksuu lämpiävälle saunalle ja suolle. Suomi on hentoa musiikkia joka syntyy kylmän järviveden hyväillessä rantakiviä. Suomi on vapaata tilaa ja rauhaa, muotoilua ja edelläkävijyyttä

Suunnittelemme opastukset  yhdessä asiakkaiden kanssa ja suosimme opastuksia, joissa liikutaan kävellen, pyörällä ja julkisilla kulkuneuvoilla.

Tässä muutama teemallinen opastusehdotus:

Hiljaisuuden kävely
Sibelius, Sauna & Silence
Urban & Nature -elämykset
Vamos que nos Vamos – opi espanjaa!

Ota yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä!

Vamos que nos Vamos – on kiva ja piristävä ohjelma vaikka työporukan tai ystävätapaamisen ohjelmanumeroksi.

Erilainen Espanjan matka

Koe Espanja uudella tavalla. Mood of Finland tekee yhteistyötä paikallisten yrittäjien kanssa ja kokeilee uuden ajan matkailu-ideoita yhdessä.

Nyt suunnitteilla: Erilainen Kanarian matka

Suunnittelemme yhteistyössä Jussi Isoahon ja Gran Canarian yhteistyökumppaneiden kanssa mahdollisuutta osallistua roskienkeruuseen yhdessä paikallisten toimijoiden kanssa. Ajatuksena on kutsua saarella silloin lomailevat mukaan keräämään roskia vaellusretken tai perheen yhteisen rantakävelyn aikana.

Jussi on idean isä, hän oli kerännyt roskia pyörämatkalla Kanarialla kevät-talvella 2018, ja paikallinen pieni tv-tuottaja oli tehnyt siitä videon, jota jaettiin sosiaalisessa mediassa. Yle teki tempauksesta jutun Suomessa 18.5.2018 olimme samaan aikaan A-studiossa, jossa Jussia haastateltiin mm. tästä tapahtumasta.

Katso ohjelma tästä: Voiko matkailu olla vastuullista

Edustan ja teen yhteistyötä:

Geoface    ja Iworu: Pohjois-Espanja (Asturias)

Asturias on suomalaiselle matkailijalle ehkä hieman tuntematonta Espanjaa. Minä olen matkoillani ihastunut upeisiin vuoristomaisemiin, hieman pysähtyneeseen tunnelmaan, aitoihin kyläkokemuksiin, ihanaan ruokaan ja paikalliseen siideriin. Olen vieraillut vuoristokylässä ranskalaisen erakko-rouvan luona ja matkalla hänen luokseen nähnyt karhujen heiluttavan puita.

The Human Tour: Gran Canaria

Kanariansaaret yllättävät monipuolisilla luonto- ja aktiivilomamahdollisuuksilla. Asuin useamman talven Gran Canarialla ulkomaanoppaana työskennellessä, ja nyt viimeisten vuosien aikana olen tutustunut ihan uudenlaiseen Kanariaan; kyliin, joihin ei kulje autotietä, pieneen juustotehtaaseen, huikeisiin vaellusreitteihin ja kohtaamisiin vanhojen ja viisaiden paikallisten kanssa.

 

Minulla on unelma

Unelmani on vanha kivitalo jonne kuuluu meren ääni. Talossa on rauhallinen tunnelma ja sitä ympäröi vanha ruusutarha. Sisällä on nurkkauksia, joissa voi lukea ja pieni huone, jossa on hyvä kirjoittaa kirjoja, blogeja ja runoja.

Talossa on iso ruokapöytä, jonka ääreen kutsun samanhenkisiä tutkijoita, matkailijoita, kirjailijoita ja haavelijoita. Sinne voi poiketa sattumalta, viipyä vain hetken tai jäädä myöhään yöhön. Jaan unelman muiden kanssa ja kuljen kohti unelmaa yhdessä. Vanha kivitalo on matkailualan ammattilaisten ”taiteilijaresidenssi”

Mood of Finland oli unelma monta vuotta ja nyt se on totta. Siksi uskon, että jonakin päivänä saat minulta kutsun käydä sisään vanhan kivitalon ovesta.

Ota yhteyttä!

Kun tarvitset innostavia ja vastuullisia matkailu- ja koulutuspalveluita, ota yhteyttä Mood of Finlandiin. Voit lähettää sähköpostia, soittaa tai ottaa yhteyttä lomakkeella.