Tehdään yhdessä

Mood of Finland on kumppani strategisten kehittämis- ja toimintasuunnitelmien tekemisessä ja päivittämisessä etenkin asiakaskokemuksen ja vastuullisuuden näkökulmasta.

Teemme  kehittämis- ja toteuttamissuunnitelmia matkailualueille, yritysryhmille tai yksittäisille yrityksille yhteiskehittämisen menetelmällä  ja asiakkaan kokemuspolkua hyödyntäen.

Mood of Finland on ollut kumppanina Pyhä-Luoston vastuullisuussuunnitelman tekemisessä vuonna 2021 ja Tuusulanjärven kestävän matkailun edistämisessä 2021-22.

Lue lisää referenssejä täältä: Toimeksiannot ja referenssejä

Henkilöbrändäys

Yhdessä tekeminen tarkoittaa myös oman osaamisen kehittämistä ja näkyväksi tekemistä. Autamme osaajia kehittymään ja löytämään omat vahvuudet.

Innostavia alustuksia paikan päällä tai verkossa

Olemme mukana myös seminaarien ja messujen järjestämisessä ja toteutuksessa. Mood of Finlandin Anu Nylund on kartuttanut esiintymiskokemusta esiintyjänä ja puhujana lukuisissa seminaareissa ja konferensseissa sekä kouluttajan ja oppaan työssä.

Espanja & Suomi

Mood of Finlandin perustaja Anu Nylund on asunut yli kymmenen vuotta Espanjassa joten espanjan kielen ja kultttuurin osaaminen ovat lisäarvoja, joita Mood of Finland voi tarjota Sinulle.

Yhteistyö voi tarkoittaa seuraavaa:

  • Jos haluat kehittää ja markkinoida yrityksesi palveluita espanjankielisille markkinoille, voimme ideoida yhdessä
  • Jos kiire painaa päälle, eikä messuille lähtö mahdu kalenteriin, voit ottaa yhteyttä Mood of Finlandiin. Jos aikaa on riittävästi ja pystyt perehdyttämään ulkopuolisen tekijän messu-edustajaksi – otamme haasteen vastaan.
  • Osaamisemme on parasta matkailualan yritysten kanssa toimiessa, mutta olemme avoimia myös uusille avauksille
  • Mood of Finlandilla on mielenkiintoisia verkosto- ja yhteistyökumppaneita espanjankielisessä maailmassa
  • Erityisen vahvasti olemme oppineet ja toimineet yhdessä uudistavan matkailun edistämisessä

Mood of Finlandin toiminta suuntautuu pääasiassa espanjankielisille markkinoille, mutta verkostosta löytyy tarvittaessa tekijöitä muunkielisten markkinoiden hoitamiseen.

FAM & FUN

Jos yritysvieraasi, toimittajat tai muut ammattilaiset haluavat tutustua suomalaiseen luontoon ja kulttuuriin osana Suomeen suuntautuvaa työmatkaa, pyydä tarjous ohjelman suunnittelusta ja/tai toteutuksesta.

Yrityksen omat resurssit eivät aina riitä yritysvieraiden vieraanvaraisuudesta huolehtimiseen siinä määrin kuin haluttaisiin. Mood of Finland ratkaisee ongelman ja ottaa asiakkaat huostaansa ja vastaa yhdessä suunnitellun ohjelman toteutuksesta.

Mood of Finland on erikoistunut espanjankielisten asiakkaiden palveluun, mutta verkostostamme löytyy osaajia myös muun kielisiin tarpeisiin.

Kokous ja seminaari ovat myyntitilaisuuksia

Kokouksen ja seminaarin tunnelma on tärkeää!

Tunnelmaan vaikuttavat ulkoiset puitteet eli se, millainen tila on, millainen valaistus, millaiset kalusteet, miltä tarjoilut maistuvat ja millainen on sisäilma ja lämpötila.

Tunnelmaan vaikuttaa myös se, miten hyvin tilaisuus emännöidään /isännöidään ja saadaanko vieraat kommunikoimaan keskenään. Aikatauluissa pysyminen on tärkeää ja se, että aikaa jää verkostoitumiselle.

Muistathan antaa jalottelutaukoja ja houkutella vieraat luontoon virkistymään.

Kokouksen ja seminaarin järjestelyissä kannattaa esille ottaa palvelumuotoilun työkalut ja käydä läpi kriittiset pisteet. Haluatko suunnitella seuraavan tilaisuuden yhdessä Mood of Finlandin kanssa?

Ota yhteyttä!

Kun tarvitset innostavia ja vastuullisia matkailu-, koulutus- ja projektipalveluita, ota yhteyttä Mood of Finlandiin. Voit lähettää sähköpostia, soittaa tai ottaa yhteyttä lomakkeella.