Valmennukset

Valmennukset

Löydätkö tästä tarvitsemasi ja  sinua kiinnostavan aiheen?

Klikkaa otsikkoa ja pääset tutustumaan sisältöihin.

Voimme toteuttaa ja kehittää myös jotain ihan muuta ja uutta!
Ota yhteyttä ja sovitaan miten jatketaan!

Visit Finland Akatemia

Olen Visit Finland Akatemian valmentaja, jossa tarjoan vastuullisuuden, tuotteistamisen, palvelumuotoilun ja henkilöbrändäämisen valmennuksia. Teen myös  yhteistyötä valmentaja-kollegojen kanssa. Kysy Visit Finland Akatemiasta lisää alueen matkailuorganisaatiolta.

Valmennuksissa yhteistyö tarkoittaa sitä, että yhden osa-alueen valmennuksen lisäksi alueen yrittäjille voidaan paketoida mielekäs kokonaisuus.

Tarjoamme neljän osaavan ja kokeneen yrittäjän tuottamaa yhteiskoulutusta matkailukohteiden, -reittien ja matkailuyritysten kansainvälistymiseen, tuotteistamiseen ja markkinointiin. Lue lisää yhteiskoulutuksistamme: Valmennukset yhdessä

 

Miten valmennukset toteutetaan

Valmennukset suunnitellaan yhdessä ja muokataan asiakkaan toiveiden mukaan. Anu Nylund, Mood of Finlandin perustaja on pedagogisesti pätevä opettaja, innovatiivinen uudella tavalla kouluttaja ja Visit Finland Akatemian valmentaja. Valmennuksissa hyödynnän yhteiskehittämisen, yhdessä uuden luomisen ja palvelumuotoilun työkaluja ja menetelmiä. Valmennuspäiviin pyrin sisällyttämään ulkoilutauon ja iso osa tapaamista on yhdessä tekemistä.

Olen pätevöitynyt matkailun opettajaksi, tehnyt matkailukoulutuksen kehittämistöitä ja kouluttanut matkailua vuodesta 2003. Täydennyskouluttaudun säännöllisesti ja olen todennut vuorovaikutukseen perustuvan, teoriaa ja käytäntöä yhdistävän valmennuksen toimivan erinomaisesti. Valmennan yritysryhmiä, yksittäisissä yrityksissä, ammatillisissa oppilaitoksissa ja korkeakouluissa.

Valmennusten kesto suunnitellaan yhdessä asiakkaan kanssa. Tarjoamme myös lyhyitä, innostavia alustuksia eri teemoilla esimerkiksi seminaarien tai kehittämispäivien piristeeksi.

Verkko-oppiminen ja rahoitukset

Mood of Finland on kiinnostunut verkkokoulutusten kumppanuuksista. Verkko-oppiminen on erinomainen tuki kaikissa koulutuksissa ja tukee prosessia.

Minulla on kokemusta useamman verkko-oppimisalustan käytöstä vuodesta 2003 lähtien. Verkkokoulutusten pedagoginen suunnittelu ja sisällöntuotanto ovat vahvuuksiani. Olen tuottanut sisällöt ja käsikirjoituksen kahteen Vastuullinen matkailu – verkkokurssiin.

Palvelumuotoiltu koulutusmalli on osoittautunut toimivaksi;  verkko ja kontaktitapaamiset vuorottelevat ja muodostavat mielekkään kokonaisuuden. Teoriaa sovelletaan käytäntöön  ja viedään toimintaan – yhdessä tehden.

Uudistava matkailu

Mood of Finland tarjoaa uudistavan matkailun valmennuksia

Haluatko olla mukana uudistamassa matkailua edelläkävijoiden joukossa? Uudistavan matkailun periaatteilla voidaan totetuttaa matkailukohteen, -alueen tai yrityksen rohkea ja uuteen tähtäävää strategia, masterplan ja toimintasuunnitelma.

Lue lisää täältä: Uudistava matkailu ja ota yhteyttä

Yellow is color of hope and happiness and it´s the color of Mood of Finland

Aurinkorannikon Matkaopaskoulu

Mood of Finland tekee yhteistyötä Aurinkorannikon Matkaopaskoulun  kanssa.

Aurinkorannikon Matkaopaskoulu tarjoaa kahden kuukauden intensiivisen ulkomaanoppaan koulutuksen, jonka jälkeen työllistymismahdollisuudet matkanjärjestäjien palvelukseen ovat erittäin hyvät.

Kaksi kuukautta Espanjassa on hyvää valmentautumista myös tulevaan elämäntapaan totuttelun vuoksi; kurssin aikana asutaan kimppakämpissä ja luentojen lisäksi kohteessa harjoitellaan paljon kohdetoimintoja ja opastusta ihan käytännössä.

Kansainvälinen koulutusyhteistyö ja Koulutusvienti

Koulutusvienti on Mood of Finlandin ja yhteistyöverkoston osaamista yhdistävää toimintaa! Suomen koulutuksella on erinomainen maine maailmalla ja uusillekin ideoille on tilaa.  Mood of Finland on kumppani koulutusvientiprojekteissa etenkin espanjankielisiin maihin ja aktiivisena jäsenenä valtakunnallisessa Koulutusviennin asiantuntijaryhmässä.

Mood of Finlandin Anu Nylund on suorittanut Koulutusviennin erikoistumisopinnot (30 op) ensimmäisen kerran Suomessa järjestettävässä koulutuksessa (HAMK, 2018).

Mood of Finland rakentaa yhteistyöverkostoa, jonka tavoitteena on tarjota suomalaisille matkailualan opiskelijoille ohjattuja harjoittelujaksoja ja täydennyskoulutusta Espanjassa.

Uusi konsepti työperäiseen maahanmuuttoon!

Mood of Finland on kehittänyt uuden konseptin, jossa yhdistyy työperäinen maahanmuutto, koulutus lähtömaassa, verkkoperehdytys ja harjoittelujakso kohdemaassa. Ensimmäinen pilotti on tehty yhteistyössä espanjalaisen hotelli- ja ravintola-alan koulun kanssa (Fores).

Jatkoneuvottelut on aloitettu ja selvitämme espanjalaisten kiinnostusta työllistyä Suomeen sesonkien työvoimapulaa helpottamaan. Espanjassa kumppanina on oppilaitokset Alicantessa, Barcelonassa ja Valdepeñasissa. Lisää tietoa aiheesta: Mood of Learning -sivustolta. Mood of Learning on Mood of Finland Oy:n alatoiminimi, jonka päätoimiala on verkkokoulutukset ja koulutusvienti.

Ota yhteyttä!

Kun tarvitset innostavia ja vastuullisia matkailu- ja koulutuspalveluita, ota yhteyttä Mood of Finlandiin. Voit lähettää sähköpostia, soittaa tai ottaa yhteyttä lomakkeella.